Opslagstavlen

Sommerskole 2020

Årets sommerskole nærmer sig

Et højdepunkt for mange børn og unge med synsnedsættelse. Temaet er i år ”OL” og som altid har Sommerskolen både et fagligt og et socialt formål – læs mere her

Som noget nyt tilbyder vi MINI sommerskole for elever 6 – 10 år. Læs mere her
 

UDSAT PÅ UBESTEMT TID / POSTPONED INDEFINETELY - Nordisk Småbørnskonference om synsnedsættelse den 14. og 15. maj 2020


Kom direkte til biblioteket for tilgængeligt undervisningsmateriale, folkeskolens prøver mv.Fødevarestyrelsens rapporter

Tilbud og ydelser

Specialrådgivning


Efterskolen


Skole


STU


Boområde

Nyheder

Forvent længere svartider

Med udgangspunkt i Statsministerens udmelding 11. marts 2020 og med henblik på at nedsætte smitterisikoen, vil en del af Synscenter Refsnæs’ medarbejdere arbejde hjemmefra i en periode, som indtil videre er udsat til og med den 13. april 2020.
Du kan derfor opleve længere svartider end vanligt, men alle henvendelser vil blive behandlet.

Vi benytter telefonmøder og skriftlig tilbagemelding. En del møder - og alle gruppeforløb og kurser - udsættes eller aflyses 6 uger frem.

Under fanen Hvem er vi kan du finde kontaktoplysninger på en del af medarbejderne, som det er muligt at kontakte direkte udenom vores hovednummer.
Vi håber på forståelse og tålmodighed

Mange hilsner

Synscenter Refsnæs
 

Information om beredskab vedr. corona

Kære alle forældre og pårørende til børn og unge på Synscenter Refsnæs

Som en konsekvens af udmelding fra statsministeren er skolen på Synscenter Refsnæs lukket indtil videre til og med den 13. april 2020.
Eksterne elever, der ikke bor på Synscenter Refsnæs, er sendt hjem, og kan således ikke benytte SFO og aflastningstilbud i perioden.
 
De børn/unge der bliver på Synscenter Refsnæs, bliver på deres botilbud og personalet fra botilbud og skoletilbud løfter opgaven med at tage vare på alle børnene/de unge.
Alle aktiviteter og planlagte arrangementer er aflyst i samme periode, således at vi skærmer børnene/de unge mest muligt.
 
Vi henstiller fortsat til, at I i samme periode ikke besøger jeres barn på botilbuddene, men holder kontakten via telefon og videoopkald.

Ved spørgsmål kan I kontakte
Berit, tlf. 60521115, behl@remove-this.regionsjaelland.dk,
Camilla, tlf. 93577642, cagb@remove-this.regionsjaelland.dk,
Tine, tlf. 24677698, tipo@remove-this.regionsjaelland.dk
 

Konferencen sætter fokus på succesfulde overgange for småbørn. De fleste børn oplever mange skift allerede inden de skifter fra dagtilbud til skole - og debatten om hvordan man sikrer gode og trygge overgange er aktuel i hele Norden.

I starten af 2020 vil vi gerne præsentere de særlige muligheder, som Skole, STU og Efterskolen ved Synscenter Refsnæs har at tilbyde gruppen af børn og unge med synsnedsættelse.

Det gør vi ved at invitere de unge, deres forældre og - efter aftale med familien - også gerne synskonsulenter og andre fagprofessionelle til ”Åben skole” og ”Praktik-event”.

 

Danmarkskort med kommunegrænser

Vidste du at Synscenter Refsnæs i 2018 leverede ydelser i 90 ud af landets 98 kommuner...?

 

Læs mere her