Netværksmøder for synskonsulenter

Synscenter Refsnæs er vært for faglige netværksdage for landets synskonsulenter for børn og unge. Netværksdagene koordineres med Sammenslutningen ad Danske Tale- Høre- og Synsinstitutioner (DTHS).

 

HvornårHvadMålgruppeVarighed
NovemberNetværksmøde med faglige oplæg, information og udveksling af viden på tværs af landets regionerSynskonsulenter der arbejder med børn og unge 0- 17 år, Småbørnskonsulenter, Skolekonsulenter og Konsulenter for børn sammensatte problemstillinger, CVI mv.1 dag med mulighed for overnatning
NovemberØjendagen på Kennedy Centret – med oplæg om nyeste viden om øjensygdomme, diagnostik, rådgivning, behandling rehabilitering og optik.Synskonsulenter der arbejder med børn og unge 0- 17 år, Småbørnskonsulenter, Skolekonsulenter og Konsulenter for børn sammensatte problemstillinger, CVI mv.1 dag
Maj/juniNetværksmøde med faglige oplæg, information og udveksling af viden på tværs af landets regionerSynskonsulenter der arbejder med børn og unge 0- 17 år, Småbørnskonsulenter og Konsulenter for børn sammensatte problemstillinger, CVI mv.
 
2 dage med mulighed for overnatning
2 gange årligtNetværksmødeSynskonsulenter, der arbejder med små børn med blindhed1 dag


Landets skolekonsulenter afholder to årlige møder, hvor skolekonsulenterne fra Synscenter Refsnæs deltager hver gang, og Undervisningsministerieret deltager om efteråret.

Forslag til emner sendes til Dorte Larsen: dlrs@remove-this.regionsjaelland.dk (netværksmøder for alle) og Birgit Irene Puch Jørgensen: biijo@remove-this.regionsjaelland.dk (netværksmøder for små børn med blindhed).