Netværksmøder for synskonsulenter

Synscenter Refsnæs er vært for faglige netværksdage for landets synskonsulenter for børn og unge. Netværksdagene koordineres med sammenslutningen af Danske Tale- Høre- og Synsinstitutioner (DTHS).
 

HvornårHvadMålgruppeVarighed
NovemberNetværksmøde med faglige oplæg, information og udveksling af viden på tværs af landets regionerSynskonsulenter til børn og unge 0- 17 år, småbørnskonsulenter, skolekonsulenter og konsulenter for børn med sammensatte problemstillinger, CVI mv.En dag med mulighed for overnatning ifm. Øjendagen på Kennedycenteret
NovemberØjendagen på Kennedy Centret – med oplæg om nyeste viden om øjensygdomme, diagnostik, rådgivning, behandling rehabilitering og optik.Synskonsulenter til børn og unge 0- 17 år, småbørnskonsulenter, skolekonsulenter og konsulenter for børn med sammensatte problemstillinger, CVI mv.En dag
Forår/sommerNetværksmøde med faglige oplæg, information og udveksling af viden på tværs af landets regionerSynskonsulenter til småbørn og børn med sammensatte problemstillinger, CVI mv.
 
En dag.
To gange årligtNetværksmødeSynskonsulenter til småbørn med blindhedEn dag


Landets skolekonsulenter afholder to årlige møder, hvor skolekonsulenterne fra Synscenter Refsnæs deltager hver gang, og Undervisningsministerieret deltager om efteråret.

Forslag til emner sendes til Lotte Hillebrandt lohi@remove-this.regionsjaelland.dk (netværksmøder for alle) og Birgit Irene Puch Jørgensen biijo@remove-this.regionsjaelland.dk (netværksmøder for små børn med blindhed).