FERIE FERIE FERIE

Så blev det sidste skoledag inden sommerferien på Synscenter Refsnæs.

Dagen startede i en velbesøgt samlingssal, hvor elever, forældre og medarbejdere var samlet for at fejre eleverne med deres flotte resultater og ønske hinanden en rigtig god sommerferie.

Skoleleder Berit Houmølle bød velkommen til de mange fremmødte og fik sendt de unge mennesker videre ud på livets vej med en tale, der kredsede om talemåden fra sangen fra Disneys ”Løvernes konge” ”Hakuna Matata”. For som hun sagde ”For selvom livet er en alvorlig ting, og I står overfor at træffe mange beslutninger i jeres ungdomsliv, så er det vigtigt en gang imellem at sige ”Hakuna Matata” – ingen bekymringer – ta’ det roligt – tryk på ”pyt”-knappen. Gør livet til jeres – gør livet til en fest – I er jeres eget livs kompas” . Salen sang med på sangen ”Hakuna Matata”, hvorefter der blev uddelt roser, prøve- og skolebeviser til eleverne.

Der blev ligeledes taget afsked med de elever og medarbejdere, der siger farvel for denne gang til Synscenter Refsnæs.

Efterskole/STU-bandet, "Zoom Zensation" stod igen i år for musikken, hvor de fremførte sange og musik, som de har arbejdet med det forgangne år.

Et nyt band på Synscenter Refsnæs bød også på 2 musikalske indslag, som de havde arbejdet med i årets løb.

Senere blev seancen afsluttet med is, chips og forskelligt drikkelse på Svend Eriks Plads.

Vi har uploaded forskellige billeder fra dagen, hvor roser og eksamensbeviser bliver overrakt. Disse billeder kan ses her