Mediegrafikerelev ved Synscenter Refsnæs

Start din karriere som mediegrafikerelev ved Synscenter Refsnæs

Du er i gang med mediegrafikeruddannelsen og søger elevplads. Du er kreativ og god til at holde mange bolde i luften og synes det er en spændende opgave at skabe løsninger for børn og unge med synsnedsættelse

Personprofil

Trives du med en bred vifte af forskellige opgaver, og griber du gerne nogle af de mange bolde, der på daglig basis bliver kastet op i luften.

Er du en nysgerrig og kreativ person, der brænder for at blive en super dygtig mediegrafiker, så vil en stilling som mediegrafikerelev hos Synscenter Refsnæs måske være noget for dig!

Vi ser en stor værdi i tværfagligt samarbejde og i folk, som er initiativrige og gerne kommer med egne idéer, og som også er engageret og bidrager til den gode stemning på kontoret.

Du er som person ansvarlig og er god til at strukturere og holde overblikket. Du er serviceminded og ikke bange for at gå i dialog med andre afdelinger på Synscenter Refsnæs.

Vi forventer at du

  • Kan lide at lave grafisk opsætning og tilrettelæggelse, med særlig vægt på den typografiske del samt tegning af streggrafik.
  • Interesse for Word samt de grafiske programmer i Adobe pakken
  • Gode sprogkundskaber
  • Du er kreativ og elsker at tegne
  • Kan planlægge, opsætte og gennemføre en produktion
  • Har mod på at lære at skrive punktskrift

Hvorfor skal jeg vælge jer?

Som vores nye elev bliver du en del af teamet på lige fod med dine kolleger og kan se frem til en hverdag med en bred vifte af forskellige opgaver og udfordringer.

Vi tilbyder bl.a. sjove opgaver, hvor du f.eks. ville skulle lave fysiske spil, 3D figurer og lignende grafiske opgaver. Der vil også være rutinemæssige opgaver, så dette skal du også være indstillet på.

Vi gør os umage med at skabe en både behagelig og ambitiøs arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle sig, både personligt og fagligt.

Yderligere oplysninger

For at blive elev hos os skal du

  • Hvis du er under 25 år, have bestået 1. del og/eller 2. del af grundforløbet på EUD
  • Hvis du er over 25 år medsende realkompetencevurdering - erhvervsskolerne fortager vurderingen.

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst

Ansættelsen er betinget af modtagelse af tilfredsstillende børneattest og straffeattest til offentligt brug

Har du lyst til at vide mere om jobbet, så kan medarbejder Bo Bay kontaktes på tlf. 42 17 65 01

Ansøgningsfrist d. 3. oktober 2022

Der afholdes løbende samtaler

Ansættelse d. 1. oktober 2022 eller snarest herefter

Søg jobbet

Om Synscenter Refsnæs

Synscenter Refsnæs er det nationale specialpædagogiske ressource- og videnscenter for børn og unge med synsnedsættelse. Børn og unge, der er optaget i Synsregistret eller opfylder kriterierne herfor, kan gøre brug af tilbuddene. Målgruppen omfatter også børn og unge med yderligere funktionsnedsættelser.

Synscenter Refsnæs er et højt specialiseret tilbud, som arbejder vidensbaseret og tværfagligt med udvikling, læring, trivsel og medborgerskab for målgruppen i et landsdækkende samarbejde.

Tilbuddene omfatter vidensarbejde, specialrådgivning og vejledning, individuel udredning, kursustilbud og gruppeforløb, materialeproduktion, skole, efterskole, STU og botilbud.

Læs mere om og følg Synscenter Refsnæs på vores Facebook og LinkedIn