Sommerskole 2021

Dato:

OBS! Der har desværre sneget sig en fejl ind i flyeren og den udsendte invitation. I disse er prisen fra 2019 oplyst. Prisen for deltagelse er i 2021 kr. 900,00.

 

Forberedelserne er i gang.


Sommerskoleteamet og sommerskoleleder Annette Petersen ved Synscenter Refsnæs er klar i startblokken.

Både sommerskolen og den nye MINI-sommerskole 2021 er i Olympiadens tegn. Sammen med Dansk Blindesamfund og Parasport Danmark glæder vi os til et brag af en sommerskole i den første uge af skolernes sommerferie.

I 2021 finder den årlige sommerskole sted i uge 26, fra den 27. juni til den 3. juli 2021.

Flyer Sommerskole MINI 2021 PDF

Flyer Sommerskole 2021 PDF

Vi er nu godt i gang med forberedelserne. Vi arbejder også med alternative planer, så vi kan imødekomme krav og retningslinjer fra myndighederne. Vi er klar, hvis det viser sig at Corona-mutationerne stiller nogle særlige krav eller begrænsninger for, hvordan vi kan gennemføre Sommerskolen.

Ud fra henvendelsesskemaerne sammensættes aktiviteter og hold. Derefter sendes invitationer direkte til eleven og elevens forældre, som herefter tilmelder sig via vores hjemmeside. Og så er det tid at pakke tasken og tage af sted – nå nej: 

Husk at I skal sende samtykke, medicinlister mv. i forvejen, så vi er klar til at modtage eleven.

Som noget nyt beder vi eleverne om coronatest senest 72 timer før ankomst samt at se så få som muligt i dagene op til Sommerskolen.

Pas godt på jer selv og hinanden, mens vi venter.