Fra Landsforeningen af forældre til blinde og svagsynede: Se "Far til fire på toppen" med synstolkning

14/02 - 2017

Det nyeste skud i serien med Lille Per, Far, Mie, Ole, Søs og Onkel Anders har haft biografpremiere – denne gang i filmen “Far til fire på toppen”.

For børn (eller deres forældre), der er synshandicappede, er der denne gang ekstra gode nyheder, da der er lanceret en fuld dansk synstolkning til filmen i den gratis App, MovieReading, som er tilgængelig på både IOS- og Android-enheder.

MovieReading installeres på en enhed og man kan herefter hente den danske synstolkning til filmen ned på enheden, Enhed medbringes herefter i biografen med et par høretelefoner, hvor lydsporet med synstolkningen så startes samtidigt med filmen. Som bruger vil man opleve en kombination af den orginale lyd i filmen sammen med tolkningen.

Så er der planer om en familietur i biografen i vinterferien, er der her en oplagt mulighed for, at alle kan kan få fuldt udbytte af filmen uanset syn eller mangel på samme.
MovieReading-appen kan findes via følgende link. Du kan desuden læse mere om “Far til fire på toppen” hos Det Dansk Filminstitut.