Aktiv familieweekend 2016

15/04 - 2016

LFBS inviterer i weekenden d. 20.-22. maj hele familien på aktiv familieweekend.

På weekenden bliver der lejlighed til både at bruge armmusklerne, når der skal padles, de små grå, når opgaver skal løses og sangstemmen. Weekenden sidste år blev rost for at give god plads til at få talt med andre og mødes på kryds og tværs af alder, handicap og familier.

Derfor foregår årets aktive familieweekend igen på Houens Odde Spejdercenter, som ligger i naturskønne omgivelser på en halvø ud i Kolding Fjord; midt i skoven og tæt på vandet.

Det er hverken en spejderhytte eller et hotel, men et kursuscenter, som giver nogle gode rammer for vores familieweekend, fordi vi har det hele for os selv. Indkvartering foregår hovedsageligt på familieværelser med plads til 4; der er bad og toilet på gangen og i kælderen.

Centret er ikke særligt indrettet ift. blinde og svagsynede, men vi fremstiller blindekort over området.

Program:

Fredag d. 20. maj:
16-18: Indkvartering; ca. 17.30 vil der være mulighed for at komme med på en rundvisning i bygningerne.

18,30 spiser vi middag, hvorefter der er velkomst og præsentation i pejsesalen.

Kl. 20 har vi det første ”rigtige” programpunkt, hvor tidligere efterskoleforstander og FDF’er; Jens Borup laver sing-along for os alle. Senere på aftenen er der mulighed for at pølser og snobrød over bål eller aftenkaffe og uformel snik-snak. Selvbetjeningsbaren er åben.

Lørdag d. 21. maj:
Efter morgenmaden (8-9) har en gruppe rovere (voksne spejdere) arrangeret et opgaveløb, hvor vi kommer rundt i området.

Der bliver en pause før frokosten kl. 12 og efter frokosten vil der være forskellige udendørsaktiviteter ledet af centrets faste stab af danskere og udenlandske volontører. Der vil være sjove samarbejdsøvelser, bueskydning og/eller øksekast. Desuden har vi i år sikret os, at der bliver et tilbud i vandkanten, som bl.a. henvender sig til de mindre børn.

Efter en god middag om aftenen, har vi inviteret IBOS’ band af unge musikere til at spille op til dans for alle, der har lyst og baren er igen åben.

Søndag d. 22. maj
Efter morgenmaden har vi lejet centrets kanoer, og der er mulighed for større eller mindre kanoture ud i Kolding Fjord. Frokosten kl. 12 er sidste punkt på programmet og kl. 13 tager vi afsked med hinanden.

Det praktiske:
Tilmelding kan ske via følgende link www.lfbs.dk, senest d. 4. maj 2016. Der er et begrænset antal pladser, så hurtig tilmelding tilrådes.

Prisen for deltagelse er 500 kr. pr. voksen, mens børn/unge deltager gratis. Endelig tilmelding er først sket, når beløbet er indsat på følgende konto: Reg.nr. 1551 Kontonr. 30 77 799.

Medbring praktisk tøj og evt. løbetøj, -sko og badetøj. Oplys herudover ved tilmelding, hvis der er særlige forhold (f.eks. ang. mad, førerhund m.m.).
Adresse: Houens Odde 20, 6000 Kolding - og ja, man skal køre helt ud for enden af Skovvejen (ca. 3,5 km)